DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Laatste persberichten

Automated Packaging Systems zoekt technisch talent in Nederland

11/05/2017, Zaventem - Het gaat goed met Automated Packaging Systems. De specialist in flexibele verpakkingsoplossingen groeit. Om die groei te bestendigen, zoekt men een nieuwe technisch medewerker voor de buitendienst op de Nederlandse markt.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud, gunstig in aanschaf. Qimarox introduceert verbeterde standaard OEM-rekhoesmachine.

11/05/2017, Harderwijk - Wat nieuw is aan de rekhoesmachine is het gepatenteerde concept waarbij de spanarmen, die de rekhoes over de producten aanbrengen, onafhankelijk functioneren in losstaande geleidingspalen.

Haagh Protection brengt 2 verbeterde versies doorlaatinrichting op de markt

01/05/2017, Rijen - Sinds april 2017 heeft Haagh Protection haar assortiment van Vario-30 doorlaatinrichtingen van het guillotineprincipe aangepast en verbeterd.

Logi Label presenteert nieuwste Afinia L301 kleuren printer op de Empack Den Bosch 2017

02/03/2017, Hendrik-Ido-Ambacht - Logi Label introduceert de complete range van nieuwe kleurenprinters.

Leverbetrouwbaarheid cruciaal voor snelle oplevering materiaal handling systemen

31/01/2017, Harderwijk - Bedrijven stellen steeds hogere eisen aan doorlooptijden van projecten. Qimarox speelt daarop in met een uitgekiend productontwerp en productieproces dat garant staat voor korte doorlooptijden.

Qimarox vervoert meer met nieuwe BE-combinatie

08/12/2016, Harderwijk - Qimarox heeft een nieuwe BE-combinatie voor het transport van onderdelen aangeschaft.

Slim doosopzetten in krappe verpakkingsomgevingen

06/12/2016, Cuijk - Lantech introduceert haar nieuwe Inline doosopzetter, ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte.

Qimarox introduceert standaard O.E.M.- ringwikkelaar met hoge capaciteit

20/10/2016, Harderwijk - Met deze veelzijdige ringwikkelaar kunnen tot 100 pallets per uur stabiel en desgewenst stofdicht of waterdicht in folie worden gewikkeld.

Jungheinrich stapt in ruimtesystemen

05/09/2016, Alphen aan den Rijn - Exclusief partnerschap met fabrikant Kleusberg : Prefab ruimtes voor kantoren, kleedruimtes en control rooms. Jungheinrich als enige in staat om distributiecentra van A tot Z te realiseren. Meerdere verdiepingen zonder kostbare draagconstructie.

Hoe worden kunststof pallets getest?

01/09/2016, Veghel - Om kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets te kunnen leveren, vinden er tijdens en na de productie een aantal testen plaats. In dit artikel leggen we uit welke tests een kunststof pallet bij ons ondergaat.

De nieuwe standaard in heavy pallets

01/09/2016, Veghel - Q-Pall introduceert de eerste uit de nieuwe HEAVY pallet serie. Volledig in lijn met de recent geïntroduceerde, blinkt ook deze pallet weer uit in stabiliteit, statische en dynamische belasting, belasting in stellingen en duurzaamheid.

Productbescherming met Airpouch van Automated Packaging Systems

01/09/2016, Zaventem - Betrouwbare en veilige levering is allerhoogste goed voor Holland Pharma

Jungheinrich - Instaplijn palletwagens en stapelaars voor MKB

26/08/2016, Alphen aan den Rijn - Het A-merk Jungheinrich introduceert een scherp geprijsde lijn palletwagens en stapelaars, speciaal gericht op het MKB. De machines hebben de vertrouwde Jungheinrich kwaliteit en gebruiksgemak, en dat tegen een voordelige prijs.

Record Industrie B.V. wordt onderdeel van Jeka

22/04/2016, Nijmegen - Record Industrie B.V., producent van metaalwaren en specialist in precisie stanswerk uit Velp, is per 1 januari j.l. door overname van een meerderheid van de aandelen deel geworden van Jeka Beheer B.V.

Jungheinrich digitaliseert magazijnbeheer van het MKB

22/04/2016, Alphen aan den Rijn - Jungheinrich komt met instap WMS-software.

Qimarox voert als eerste in Nederland het Rolling on Interroll-label

22/04/2016, Hardewijk - imarox treedt als eerste Nederlandse partner toe tot het Rolling on Interroll-programma. Rolling on Interroll is het kwaliteitslabel dat Qimarox en andere partners tonen op de producten en systemen die zijn opgebouwd met de sleutel producten van Interroll.

Qimarox introduceert extra zware lift voor pallets tot 2000 kilogram op "De Modex", dé internationale logistieke vakbeurs van de Verenigde Staten in Atlanta.

04/04/2016, Hardewijk - Verticaal transportsystemen met lage aanschaf- en onderhoudskosten Qimarox introduceert extra zware lift voor pallets tot 2000 kilogram Qimarox heeft zijn assortiment material handling componenten uitgebreid met de Prorunner mk10.

Qimarox, bekendmaking nominaties voor het Business Event gemeente Harderwijk.

11/03/2016, Harderwijk - Tijdens de tiende editie van de 'Het Business Event' wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ gekozen,

Sovella Nederland BV en de Treston groep lanceren Moduline – modulaire assemblagelijn

11/03/2016, Pijnacker - De Treston groep heeft een nieuw revolutionair material flow systeem uitgebracht: de Treston Moduline.

Qimarox introduceert extra zware lift voor pallets tot 2000 kilogram

04/03/2016, Harderwijk - Qimarox heeft zijn assortiment material handling componenten uitgebreid met de Prorunner mk10, een productlift voor pallets tot maar liefst 2000 kilogram. Voor de verplaat ing van zestig pallets per uur tien meter omhoog.