Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Wielblokken (Calematic™)

Product van het bedrijf Norsud

Een set van 8 automatische blokken, functioneert door middel van samengeperste lucht, immobiliseert elk type vrachtwagen.

Voor een automatische blokkering van voertuigen tijdens het laden en lossen. Aangedreven door een apparaat dat is bedoeld voor een intensief gebruik.

Het deblokkeren kan handmatig gebeuren (door middel van een sleutel, aangewend door de operator), automatisch (gekoppeld aan een gecomputeriseerd platform controlesysteem) en gekoppeld (in combinatie met dock shelters, dock levellers, dock barrières, verkeerslichten etc.).

De voertuigen worden geblokkeerd zonder enige automatisering of menselijke tussenkomst. Geen motor, wrijving of ingewikkelde mechanische onderdelen. Geschikt voor alle soorten voertuigen. Het systeem functioneert door middel van samengeperste lucht (geen olielekken).

Bedrijfsgegevens Norsud

Norsud

Norsud

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de veiligheid van laadperrons.

Saint Sornin Leulac, Frankrijk

.P-CTA-1076210166-275949668