Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Koelplaat

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Her te gebruiken. Een eenvoudig en efficiënt systeem.

PREMIUM
De in het interieur van de rolcontainer aangebrachte koelplaten garanderen het behoud van de temperatuur gedurende 24 uur of meer van de bevroren of verse producten. De plaat vervangt de smeltwarmte voor een constante koelte.
In de rolcontainer regenereert de koelplaat de koelte van tevoren verzameld tijdens de bevriezing, zodat een constante koelte in de container ontstaat en wordt behouden.

Er kunnen verschillende koelplaten worden geleverd, naar gelang de te transporteren producten. Zo ook in verschillende afmetingen zodat voor elke geïsoleerde container de juiste plaat kan worden aangeleverd.

Olivo kan u adviseren aangaande het type, de afmeting en het aantal benodigde koelplaten voor het vervoer van uw producten.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Olivo

Olivo
PREMIUM

Olivo

Geïsoleerde containers met autonome koelsystemen voor het transport van levensmiddelen, medische en/of technische producten.

Roche la Molière, Loire, Frankrijk

.P-CTA-275949523-1004787737