DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Orlaco Products

(Orlaco Products B.V.)

Visie is onze missie. Wij produceren en leveren camera- en monitoren-systemen voor industriele mobiele toepassingen. Dit alles om de veiligheid en efficiëntie te verbeteren.Gedetailleerde informatie over Orlaco Products

Orlaco biedt zichtoplossingen voor uiteenlopende voer-, vaar- en werktuigen. Van vrachtwagens tot schepen en van kranen tot heftrucks. Met onze camera- en monitorsystemen ondersteunen we het vakmanschap van uw werknemers en maken we het werk voor hen gemakkelijk en minder belastend. Zo maken onze zichtsystemen het werken met heftrucks gemakkelijker, efficiënter, gebruiksvriendelijker en veiliger.

Een investering die zichzelf terugverdient!

Het ontwikkelen en produceren van een camera voor magazijntrucks is werk voor specialisten. Zolang als we bestaan, kenmerken innovatie en kwaliteitsbewustzijn onze organisatie. Onze zichtoplossingen worden toegepast op diverse typen heftrucks, waaronder vorkheftrucks, reachtrucks, zijladers en containerhandlers. Het is niet toevallig dat marktleiders op het gebied van heftrucks voor de producten van Orlaco kiezen. OEM’ers, dealers en eindgebruikers ervaren ons als een betrokken partner die graag meedenkt. Een solide marktpartij die verwachtingen van klanten en chauffeurs weet te overtreffen. Ervaar het zelf.

Kwaliteitscertificaten ISO 9001, ISO 14001
Telefoon
Tonen
Adres A. Plesmanstraat 42
3772 MN  Barneveld
Gelderland - NEDERLAND

.C-CTU-275949651