Palletplaza

Palletplaza heeft een groot aanbod van nieuwe en gebruikte pallets. Als webshop leverancier met een voorraad van ongeveer 70.000 pallets kunnen wij bijna iedere pallet direct uit voorraad leveren.

Almere, Flevoland, Nederland

Over Palletplaza

Pallet Plaza heeft een zeer groot aanbod van gebruikte en nieuwe pallets. Als webshop leverancier met een voorraad van ongeveer 70.000 pallets kunnen wij bijna iedere pallet direct uit voorraad leveren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de pallet industrie zijn wij een toonaangevende leverancier in de Benelux. Ook willen wij een steentje bijdragen aan het milieu en natuur door de nadruk te leggen op gebruikte pallets. En dit alles voor een zeer concurrerende prijs. Ook leveren wij palletranden, kunststof pallets en bakken, verpakkings materialen, pompwagen en andere logistiek middelen.

Kwaliteit en professionaliteit staan centraal. Op het gebied van kunststofpallets willen wij steeds groter worden omdat het op langere termijn meegaat en het is gemaakt van gerecycled materiaal dus milieuvriendelijker ook neemt het geen vocht toe, rot het niet en splintert niet.

De mensen achter PalletPlaza hebben allen vele jaren ervaring in de branche, hierdoor kunt u erop vertrouwen dat er ruim vakmanschap aanwezig is ondersteund door een uitgebreid netwerk van specialisten.

Certificaten:

ISPM 15, EPAL

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523