Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Orde en netheid zijn belangrijke facetten binnen een goed draaiende onderneming. Zowel in het voorraadmagazijn, tijdens het productieproces als tijdens distributie of vervoer, spelen herbruikbare kunststof bakken hierbij een voorname rol.

Plastibac heeft zopas een gloednieuwe en overzichtelijke kleurencatalogus uitgebracht met honderden verschillende kunststof bakken en recipiënten voor alle mogelijke logistieke en opslagdoeleinden! Het ruime programma biedt professionele oplossingen binnen elke sector.

Dankzij de complete productinformatie vindt iedereen er de nodige gegevens om tot de meest geschikte keuze te komen. Wie nog een stap verder wil gaan en zijn bakken of recipiënten wil laten bedrukken, is hiervoor ook aan het juiste adres bij Plastibac.

De catalogus is opgesplitst in 5 hoofdstukken met aparte rubrieken gewijd aan een concrete toepassing:

  • Hoofdstuk 1: Magazijn & Stockage (bakjes, kratten en kasten voor magazijninrichting)
  • Hoofdstuk 2: Industrie & Logistiek (stapelkratten, tonnen, palletten en palletboxen)
  • Hoofdstuk 3: Catering & Voeding (voedingsgeschikte bakken, emmers en verpakkingen)
  • Hoofdstuk 4: Milieu & Afval (afvalcontainers, afvalbakken en retentie/opvangelementen)
  • Hoofdstuk 5: Rekken & Wagens (rektellingen voor horeca en inrichting van omkleedruimtes)

Vestigingsmanager Werner De Vis: ‘Plasti-Bac is reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in
kunststof recipiënten en biedt steeds toegevoegde waarde door kennis, service en efficiëntie. Met dit nieuwe boekwerk geven wij een antwoord op de vraag naar duurzame, meermaals herbruikbare material handling producten in kunststof. Onze catalogus is gratis en op eenvoudig verzoek verkrijgbaar in nederlands- of franstalige versie."