Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

MBS Technologie

MBS Technologie (Microsoft )

Product van het bedrijf Pulse

MBS Technologie (Microsoft )

Product van het bedrijf Pulse

Een volledige geïntegreerde ERP-oplossing die gebruik maakt van, één broncode, één database en één toolbox.

Microsoft Business Solutions-Axapta

Axapta is een volledige geïntegreerde ERP-oplossing die gebruik maakt van één bedrijfslogica, één broncode, één database en één toolbox. Het is volledig web-enabled en ondersteunt de bekendste databasemanagement systemen, waaronder Microsoft SQL Server en Oracle. Met de aanpasbare broncode kunt u de oplossing aanpassen aan uw eigen wensen.

Één implementatie

Bij Axapta wordt de volledige functionaliteit geboden vanaf de eerste installatie. Niet gebruikte functionaliteit blijft verborgen totdat deze nodig is. Activering is mogelijk door de relevante code in het systeem in te voeren. U betaalt alleen voor de functionaliteit en capaciteit die u gebruikt en hoeft zich geen zorgen te maken over integratie en beheer van allerlei verschillende systemen.

Snel en goedkoop maatwerk

U kunt de oplossing zonder speciale IT-kennis of programmeerervaring aanpassen. Een dergelijk proces kost in veel systemen vaak veel tijd en geld omdat wijzigingen in allerlei formulieren en rapporten doorgevoerd moeten worden. Maar dankzij het Axapta configuratiesysteem worden de niet gebruikte functies verborgen en niet verwijderd. Basisfunctionaliteit en aanpassingen worden opgeslagen zodat u altijd terug kunt gaan naar eerdere situaties.

Connectie

Axapta biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft bij het inrichten van een IT-infrastructuur voor de gehele organisatie. De connectiemogelijkheden zijn gegarandeerd dankzij de Enterprise Portal die XML en webdiensten ondersteunt. Met Axapta kunt u op krachtige wijze samenwerken met uw zakenpartners.

Gebruiksgemak

De intuïtieve omgeving staat er garant voor dat maar weinig training nodig is. Kenmerken zoals menu?s en lay-out zijn gebaseerd op Microsoft Windows.

Basiskenmerken:

  • Één geïntegreerde en web-enabled bedrijfslogica.
  • Bestaande uit drie lagen, schaalbare systeemarchitectuur.
  • Open broncode met geïntegreerde ontwikkelomgeving.
  • Voldoet aan relevante technologiestandaarden en interfaces.

Bedrijfsgegevens Pulse

Pulse

Specialist op het gebied van automatiseren van ondernemingen met productie- en logistieke processen binnen vrijwel elke bedrijfstak.

Venlo ,Nederland

.P-CTU-275949725