Ripack

Ontwikkeling en productie van warmte krimpen geweren en accessoires voor de verpakking en de bescherming van palletladingen en volumineuze producten met krimpfolie.

Le Haillan Cedex, 33, Frankrijk

Over Ripack

In 1922, RIPPES begint zijn activiteit door het produceren vlam lasapparatuur. In 1975 het idee van de dekking van een beladen pallet met een krimpkous hoes om de lading te stabiliseren en bieden weer en bescherming tegen diefstal, werd uitgebroed en snel uitgebreid.

De RIPPES Company was een van de eerste een "pistool" aangesloten op een gastoevoer, die, vanwege haar hete vlam, gekrompen deze krimpfolie covers ontwikkelen. De snelle expansie van de vraag naar deze krimpen "guns" leidde tot het bedrijf het opzetten van een nieuwe rechtspersoon in 1981, de SEFMAT Company, met als doel het ontwerpen, vervaardigen en reclame voor deze producten wereldwijd. De "koude nozzle" octrooi, dat elk risico van contact brandwonden verbannen, geplaatst Ripack in de frontlinie van deze markt.

Voortdurend gericht zijn investeringen in onderzoek en ontwikkeling, Ripack zorgt ervoor dat het haar klanten kunnen voorzien van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit charterEach Ripack product voldoet aan een veeleisende reeks specificaties, die de prestaties en lange levensduur garandeert. Bijvoorbeeld Ripack krimpen kanonnen weerstaan ​​vijftigmaal een val van een hoogte van een meter op de voorzijde van de brander zonder dat zijn werking. De gasslang moet een mate van slijtvastheid hebben het dubbele van de verwachtingen die in de norm NF EN 559. Niet verwonderlijk dat Ripack DUURT LANG!

Duurzame development aware van de kwesties die morgen kunnen brengen, Ripack inzetten voor een aanpak enkele jaren geleden voor het sorteren van afval, door deel te nemen in de Eco Plus actie. Deze gemoedstoestand gaat nog verder met de introductie van een ecologisch ontwerp aanpak voor de vernieuwing van haar assortiment. In verband met krimpfolie producenten, wordt Ripack genieten van innovaties op het gebied van recycling van beschermende films. Deze films worden dan opnieuw in de productie circuit voor de vervaardiging van vuilniszakken of heropname in de productie van krimpfolie. Ten slotte is de hoge mate van bescherming geboden door shrink wrap vermindert de hoeveelheid gebruikte verpakking.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445