DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Microbalans (Sartorius ME5 / SE2)

  • Hoogste precisie ook bij de kleinste hoeveelheden.

Gedetailleerde informatie over het product Microbalans

Ultramicrobalansen en microbalansen ME5 et SE2 van Sartorius: Hoogste precisie, ook bij de kleinste hoeveelheden.

Sartorius voldoet aan de hoogste eisen als het erom gaat snel en extreem nauwkeurig te  gemeten. Resultaten op maat, die beantwoorden aan de strengste wettelijke normen,  alsook aan de kwaliteitsmanagement systemen.

  • Snelle resultaten: stabiliseringstijden van slechts 10 seconden.
  • Het gemotoriseerde windscherm is volledig van glas, met leerfunctie, voor een ergonomische werk, ook bij de kleinste monsters.
  • Maximale ondersteuning bieden de weegschalen ook bij het gebruik als controlemiddel binnen een QM-systeem. Daarvoor zorgen bijzondere mogelijkheden als de SQmin-functie: weergave van het toegestane minimumgewicht volgens de USP (United States Pharmacopeia) en de volautomatische kalibratie- en justeerfunctie.
  • Elke ultramicro- en microbalans heeft standaard 14 geïntegreerde toepassingsprogramma's, zoals het HEUREKA-programma voor de correctie van de opwaartse druk van lucht, verschilweegprogramma voor maximaal 999 monsters, statistische verwerking. Alle vastgelegde gegevens kunnen via de standaard RS232 interface worden opgeslagen.
  • De modellen ME5-F en SE2-F zijn speciaal ontworpen voor het wegen van filters tot een grootte van 90 mm. Het speciaal voor deze toepassing ontworpen windscherm is volledig van metaal en vermindert elektrostatische effecten tot een minimum.
     
Andere producten van het bedrijf

.P-CTU-4314694044