DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Nieuwe Signum weegschaal : Maximale precisie gecombineerd met een robuuste constructie

  • 03/08/2009, Vilvoorde

  • Met de uitbreiding van zijn weegschaalserie Signum® met de modellen Signum® Advanced en Signum® Supreme met een hoge resolutie biedt Sartorius een verbeterde technologie voor snellere en stabiele meetresultaten.

 

Resoluties in milligram, een zeer hoge bescherming tegen overbelasting en een robuuste constructie - met de uitbreiding van zijn weegschaalserie Signum® met de modellen Signum® Advanced en Signum® Supreme met een hoge resolutie biedt Sartorius een verbeterde technologie voor snellere en stabiele meetresultaten.

De interne ijkgewichtsschakeling is een van de voortreffelijke eigenschappen van de Signum®-modellen. Hierbij vindt een afstelling op de plaats van opstelling en eventueel een controle met een onmiddellijke nieuwe afstelling plaats. Beide varianten van de nieuwe Signum®-weegschalen met een hoge resolutie kunnen af fabriek geijkt en onmiddellijk voor ijkplichtige wegingen gebruikt worden.

Vooral in de ruwe industriële omgeving is absolute veiligheid bij het gebruik van de weegschaal noodzakelijk. De nieuwe modellen bieden een hoge bescherming tegen overbelasting van maximaal 300 kg, zijn extreem degelijk en sterk en perfect aangepast aan de verschillende omstandigheden in de industriële omgeving. De nieuwe Signum®-modellen met een hoge resolutie beschikken bovendien over een windbescherming, zodat gebruikers ondanks de gevoeligheid van weegschalen met een hoge resolutie een stabiele indicatie krijgen.

De Signum® is echter ook bij extreme overbelasting of zijdelingse stoten betrouwbaar beschermd en levert zelfs bij wisselende plaatsingsomstandigheden betrouwbaar reproduceerbare meetresultaten. De Signum® Supreme-modellen (SIWS) kunnen tevens optioneel in de beschermingsklasse IP65 uitgerust worden (stofdicht, beveiligd tegen binnendringend water van een waterstraal).

Telefoon
Tonen
Adres Leuvensesteenweg, 248/B
1800  Vilvoorde
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)