Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Resoluties in milligram, een zeer hoge bescherming tegen overbelasting en een robuuste constructie - met de uitbreiding van zijn weegschaalserie Signum® met de modellen Signum® Advanced en Signum® Supreme met een hoge resolutie biedt Sartorius een verbeterde technologie voor snellere en stabiele meetresultaten.

De interne ijkgewichtsschakeling is een van de voortreffelijke eigenschappen van de Signum®-modellen. Hierbij vindt een afstelling op de plaats van opstelling en eventueel een controle met een onmiddellijke nieuwe afstelling plaats. Beide varianten van de nieuwe Signum®-weegschalen met een hoge resolutie kunnen af fabriek geijkt en onmiddellijk voor ijkplichtige wegingen gebruikt worden.

Vooral in de ruwe industriële omgeving is absolute veiligheid bij het gebruik van de weegschaal noodzakelijk. De nieuwe modellen bieden een hoge bescherming tegen overbelasting van maximaal 300 kg, zijn extreem degelijk en sterk en perfect aangepast aan de verschillende omstandigheden in de industriële omgeving. De nieuwe Signum®-modellen met een hoge resolutie beschikken bovendien over een windbescherming, zodat gebruikers ondanks de gevoeligheid van weegschalen met een hoge resolutie een stabiele indicatie krijgen.

De Signum® is echter ook bij extreme overbelasting of zijdelingse stoten betrouwbaar beschermd en levert zelfs bij wisselende plaatsingsomstandigheden betrouwbaar reproduceerbare meetresultaten. De Signum® Supreme-modellen (SIWS) kunnen tevens optioneel in de beschermingsklasse IP65 uitgerust worden (stofdicht, beveiligd tegen binnendringend water van een waterstraal).

Meer productinformatie Industriële weegschaal

Extreem solide, groot weerstandsvermogen, past zich perfect aan aan de verschillende omstandigheden in de industriële omgeving.

Specifieke productinformatie

De nieuwe Signum is een compacte industriële weegschaal, waarbij naar keuze twee productieve technologieën ingezet worden. De SIWR en SIWA modellen werken met een DMS-systeem, het SIWS-model met een monolithisch weegsysteem.

Ondanks haar uitvoeringsmogelijkheden blijft de Signum zeer eenvoudig te bedienen. Deze weegschaal biedt een hoge bescherming tegen overbelasting, is extreem solide, heeft een groot weerstandsvermogen en past zich perfect aan aan de verschillende omstandigheden in de industriële omgeving.
Tot de uitstekende eigenschappen van de Signum behoort haar rijkdom aan varianten: verschillende applicatieniveaus, meerdere resoluties, een grote verscheidenheid aan interfaces, opties zoals beveiligingstype IP65, gebruik in gebieden waar explosiegevaar bestaat, enz.

De Signum weegschalen vervullen exact de behoeften van de gebruiker, zonder compromissen te sluiten met betrouwbaarheid en veiligheid.

 • Bescherming tegen binnendringend water van een waterstraal IP65
 • Op maat toepassingen
 • Verschillende resoluties
 • Speed-up technologie
 • Verschillende interfaces
 • Flexibiliteit voor het positioneren van de bedieningsterminal in functie van de ergonomische behoeften
 • Optioneel kan een analoog-digitaalomzetter voor nog een weegplatform (aansluiting voor referentie- of telweegschaal) gekozen worden
 • Besparing in installatieruimte
 • Geschikt in gebieden waar explosiegevaar van de zone 2 en 22 bestaat
 • Conform ATEX en gecertificeerd volgens de laatste eisen van de geldende norm
 • Hoge bescherming tegen overbelasting en zijdelingse stoten

Technische specificaties

Resolutie In functie van model tot 350.000 d
Platformafmetingen 350 mm x 240 mm
IP-bescherming IP43

Bekijk product: Industriële weegschaal