Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Met de nieuwe Premium weegschaal Cubis begint een nieuw tijdperk in het laboratorium. Cubis is modulair opgebouwd, vrij configureerbaar en kan aan wisselende toepassingsgebieden aangepast worden. Cubis voldoet uitstekend aan moderne weegeisen, van het eenvoudige wegen tot en met het beheer van complexe processen door middel van gebruikers-/wachtwoordbeheer.

Met fijn ingedeelde weegbereiken tot en met 12 kg en een afleesbaarheid van 0,01 mg tot en met 0,1 g is Cubis geschikt voor vrijwel alle weegtoepassingen in laboratoria. In de weegschaalmodellen wordt de tweede generatie monolithische weegsystemen van Sartorius gebruikt. Dankzij deze nieuwe, compacte systemen kan voor het eerst een ruimtebesparende bovenschalige semi-microweegschaal met volledige resolutie en een afleesbaarheid van 0,01 mg tot en met 220 g worden aangeboden, die bovendien met een motorisch windscherm uitgerust kan worden.

Van de eenvoudige weging tot en met het complexe netwerk

Drie verschillende bedieningseenheden dekken de meest uiteenlopende toepassingen in laboratoria.

Intelligente compensatietechnologie

Een bijzonder kenmerk van Cubis is de innovatieve compensatietechnologie. Als Cubis schuin staat, verschijnt er een waarschuwing op het display. De nivellering wordt met duidelijke aanwijzingen op het display aanzienlijk vereenvoudigd - zonder de libel voortdurend in de gaten te moeten houden.