Savoye

Savoye, wereldwijde logistieke engineering, biedt een antwoord op de logistieke problemen en ontwerpt en implementeert complete oplossingen voor de aansturing van de logistiek !

Dijon cedex, Frankrijk

Over Savoye

Savoye is een Divisie van de Legris Industries Group. Wij ontwerpen en bedenken logistieke systemen en diensten op maat waarmee u elk proces in de supply chain kunt aansturen. De Divisie biedt een ongekende complete oplossing, dankzij de unieke kracht en specialisatie van elk van onze 3 merken.

3 divisies; elk leider op hun gebied :

A-SIS ;

  • A-SIS ontwikkelde de complete IT oplossing Logistics Manager Suite; kies uit de gewenste modules APS/OMS, WMS, WCS en/of TMS voor meer grip op de supply chain.

Intelis;

  • Intelis ntwerpt  en bouwt gemechaniseerde en geautomatiseerde systemen voor zowel lichte als zware goederen. Of het nu gaat om orderverzamelen, opslag of automatisch verpakken.

Prodex;

  • Prodex produceert interne transportsystemen voor zowel handling als (dynamische) opslag.

Een divisie van Legris Industries;

Legris Industries is een familiebedrijf dat in verschillende industriële sectoren een toegevoegde waarde wil zijn. Daarbij heeft het concern veel aandacht voor de menselijke relatieren het milieu.Tegenwoordig bestaat Legris uit 3 divisies:

SAVOYE : engineering en system integrator van complete logistieke oplossingen voor de supply chain Clextral : marktleider op het gebied van dubbelschroefsextrusie en complete productielijnen voor de agrofood industrie, (papier)pulp processen, gespecialiseerde chemie- en bioproducten Keller : marktleider in turn-key oplossingen, apparatuur en diensten voor producenten van bouwmaterialen.

SAVOYE realiseert meer dan 100 projecten per jaar en telt momenteel meer dan 1.000 klanten.

 

Aanbevolen bedrijven voor Software en logistiek advies

.C-CTU-275949725