Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Interieurmerk Rivièra Maison betrekt per 1 januari 2016 een nieuw distributiecentrum van 17.000 m2 in Amsterdam. Sovella Nederland BV levert paktafels voor het fulfilment onderdeel / webshop van Rivièra Maison met onder meer werkplekken naast spiraalconveyor en aanvullende ergonomische hulpmiddelen.

Rivièra Maison kent een forse groei. Op dit moment opereert het bedrijf zelfs vanuit 8 verschillende magazijnen, terwijl het orderpicken nog steeds gedaan wordt met papieren picklijsten, vanuit het ERP. Albert Schaeffer, Logistiek Manager bij Rivièra Maison, vertelt: "Door het succes van ons exclusieve merk zijn we van één winkel in Amsterdam gegroeid naar meer dan 600 verkooppunten wereldwijd. Wij hebben eigen winkels, een webshop, franchisenemers, dealers, groothandel en export als verkoopkanalen. De onstuimige groei deed ons vorig jaar besluiten om een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum te betrekken. Alle logistieke activiteiten komen daardoor weer onder één dak."

Sovella Nederland BV heeft de voorkeur gekregen boven andere leveranciers na een intensieve testperiode van een demonstratie inpaktafel, waaraan merkbaar efficiënter op gewerkt op kon worden.

De inpaktafels van het type concept zijn voorzien diverse modulaire accessoires die bijdragen aan een ergonomische werkomgeving waarbij het 5S principe centraal staat.

 

De inpaktafels zijn geleverd en in gebruik genomen in december 2015.