DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Sovella Werktafel Configurator: De tool voor de inpaktafel van morgen!

  • 05/05/2011, Oosterhout

  • Een maand geleden is met veel succes een “state of the art” 3D applicatie op de Sovella website gelanceerd, die geïnteresseerde bedrijven de mogelijkheid biedt zelf een werktafel samen te stellen en direct een offerte aan te vragen.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Het is een bekend fenomeen dat er bij gebruikers weerstand kan ontstaan als "hun" werkplek moet worden aangepast. Dit ondanks de vele voordelen die de veranderingen met zich mee brengen zoals: een juiste werkhoogte instelbaarheid, goede werk verlichting, een efficiënte werkplek en een professionele uitstraling.

Uit de praktijk hebben we geleerd dat het veranderingsproces vereenvoudigd wordt als de gebruiker betrokken word bij de samenstelling van zijn of haar werktafel/werkplek. De Sovella Werktafel Configurator biedt nu deze mogelijkheid. Men kan ook via onze website de Configurator opstarten en een keuze maken uit diverse werktafel frames. Vervolgens kan men eenvoudig de werktafels "opbouwen" met verschillende accessoires.

Het resultaat is real-time in een 3D model te zien (zie foto's). Nadat de gewenste configuratie is samengesteld kan een afbeelding per email worden verstuurd en indien gewenst gelijktijdig een vrijblijvende offerte worden aanvraagt. Een Sovella productspecialist neemt snel contact op met de aanvrager en helpt deze met de diverse verschillende mogelijkheden en een passende offerte.

De combinatie van een online 3D Werktafel Configurator, het modulaire Sovella werktafel systeem, de mogelijkheid om samen met collega's zelf uw werktafel samen te stellen, opgeteld met de professionele ondersteuning en lean kennis van Sovella is uniek in Europa.

De Sovella 3D Werktafel Configurator eens uitproberen? Klik hier!

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Mechelaarstraat 17
4903 RE  Oosterhout
NB - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)