Technomark Markeersystemen

Technomark is een Franse fabrikant van markeersystemen voor industriële traceerbaarheid en biedt complete oplossingen voor de meest uiteenlopende markeerwensen.

St Chamond, 42, Frankrijk

Over Technomark Markeersystemen

Technomark is een Frans bedrijf gevestigd in Saint Chamond, vlakbij Lyon.

Ons bedrijf produceert markeersystemen voor industriële traceerbaarheid en biedt complete oplossingen voor de meest uiteenlopende markeerwensen.

Binnen 15 jaar is Technomark uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van direct-part-markeersystemen. Onze producten zijn onder te verdelen in drie verschillende product lijnen.

  • Direct-part-marking is mogelijk middels lasertechnologie, elektromagnetisch naaldmarkeren en kras- of schrijfmarkeren.
  • Markeren van o.a. Data-matrix codes en alle gestandaardiseerde coderingen, met maximale uitleesbaarheid.
  • Mark-and-Read : op maat gemaakte toepassingen voor de markeren en traceren (markeren, uitlezen en data base management).

Onze apparatuur is geschikt om te markeren op alle materialen die vervorming aanvaarden tot een hardheid van 63 HRC (behandeld staal of roestvrij staal, aluminium, koper, messing, kunststof, hout, glas,...)

Onze markeersystemen worden gebruikt in diverse industriële sectoren zoals de luchtvaart, automobiel, defensie, nucleaire, medische, staal ...

Wij garanderen kwaliteit

Technomark is het enige Franse bedrijf dat tot op heden tegelijkertijd ISO 9001 versie 2008 gecertificeerd is én de award 'Investor In People' heeft gekregen !

Zij zetten in op de vakkennis, de kwaliteit en het welzijn van het personeel.

Steeds innoverend

Technomark is een innovatief bedrijf dat in de wereld van direct-part-marking een revolutie teweeg met de ontwikkeling van een gepatenteerd concept MULTI4 * 1 enkele machine voor 4 verschillende configuraties (tafelmodel, mobiel markeersysteem, combo-machine, integratiemodel).

Voortbouwend op het succes van dit concept is er in 2012 de nieuwe generatie MULTI4 Versie 3 uitgebracht!

Intuïtief gebruiksgemak, robuustheid, kracht en prestaties zijn de elementen die de nieuwste generatie MULTI4 karakteriseren.

Technologische intelligentie

Technomark biedt een strakke markering aan dankzij de revolutionaire functie IDI Mark & Track ** Deze garandeert hoogwaardige kwaliteit van de markering.

* Octrooi FR9914782

** Octrooi EP-06 764715,6

Certificaten:

ISO 9001, IIP

Aanbevolen bedrijven voor Etikettering, markering en radiofrequentie

.C-CTU-275949741