Tegra Systems

De leverancier van al uw industriële weeg- en etiketteerapparatuur.

Wervershoof, Nederland

Over Tegra Systems

Over ons:

Tegra Systems is leverancier, importeur en producent van industriële weeg- en etiketteerapparatuur. Naast de verkoop van standaard producten en standaard systemen, staan we internationaal bekend om onze maatwerkoplossingen.

De maatwerkoplossingen van Tegra Systems worden ingezet in de voedingsmiddelen industrie, de land- en tuinbouw, de cosmetische industrie, de farmaceutische industrie en de logistiek.

Omdat we zowel de hardware als de software in eigen beheer aan kunnen passen, zijn we in staat om al onze maatwerkoplossingen flexibel aan te passen aan de wensen van de klant. Zo passen we onze systemen naadloos aan op de productie-omgeving van de klant.

Geschiedenis:

Tegra Systems werd opgericht in 2003 door Herman van Teeffelen en Mischa de Graaff. Samen destijds al goed voor meer dan 28 jaar ervaring op industrieel weeg- en etiketteergebied.

In een tijd dat standaard het nieuwe maatwerk leek te worden, wilden Herman en Mischa een andere weg inslaan.

'Wanneer iemand je een specifieke vraag stelt, dan geef je toch ook geen standaard antwoord?'

Met dat idee in het achterhoofd werd Tegra systems opgericht. Bij Tegra Systems krijgt de klant een echte keuze tussen standaardproducten en maatwerksystemen. Systemen die volledig aangepast kunnen worden, zodat ze een perfect passend antwoord geven op de specifieke vraag die de klant stelt.

Wat doen we

Voedingsmiddelen:

Het etiketteren van voedingsmiddelen is streng geregeld in de warenwet. Voedselveiligheidsnormen verplichten u gebruik te maken van een metaal detectiesysteem. Naast metaaldetectiesystemen levert Tegra Systems ook productinspectiesystemen, zoals X-ray- en visionsystemen. De systeemonderdelen van Tegra Systems sluiten allemaal op elkaar aan. Omdat we de software zelf programmeren, bent u ervan verzekerd dat alle onderdelen feilloos met elkaar communiceren. Wij leveren software op het gebied van orderverwerking, traceability, etiketteren, voorraadbeheer en facturatie.

Land- en Tuinbouw:

Tegra Systems levert voor de land- en tuinbouw flexibele weeg- en etiketteersystemen die perfect aansluiten op de door u gestelde eisen. Sorteren, etiketteren op gewicht, voorraadbeheer en orderverwerking: Tegra Systems maakt het allemaal mogelijk, eenvoudig en overzichtelijk. Met onze kennis van wegen,etiketteren software en automatisering bieden we ook onze klanten in de land- en tuinbouw passende totaaloplossingen.

Cosmetica:

Tubes, flesjes, flacons: in de cosmetica heeft u te maken met ingewikkelde verpakkingsafmetingen wanneer het gaat om wegen en etiketteren. Ook de wisselende etiketten en wisselende producten leveren de nodige uitdagingen op. Tegra Systems denkt met u mee en voorziet u van passende automische of semi-automatische oplossingen, zoals de High speed checkweger met electromagnetische weegmodule om het gewicht snel en met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid te bepalen.

Logistiek:

Een goed mobiel weegsysteem integreert u zonder problemen in een logistiek hulpmiddel. Handig in een productieomgeving waar halffabricaten in bulk worden opgeslagen, maar ook in magazijnsituaties waarbij het gewicht een belangrijke factor is bij de in en uitslag of bij het voorkomen van overbelading bij vrachtwagens of luchtvracht. Op zoek naar een mobiele oplossing die desgewenst draadloos communiceert met de pc's binnen uw netwerk, Tegra Systems levert het!

 

.C-CTU-4314694044