DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Toyota zoekt oudste BT handpallettruck

  • 12/08/2009, Waddinxveen/Ede

  • Toyota Material Handling is op zoek naar de oudste, nog in gebruik zijnde, BT handpallettruck. BT introduceerde de eerste handpallettruck in 1947 en in combinatie met de standaard houten pallet betekende dit een ware revolutie.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Toyota Material Handling is op zoek naar de oudste, nog in gebruik zijnde, BT handpallettruck. BT introduceerde de eerste handpallettruck in 1947 en in combinatie met de standaard houten pallet betekende dit een ware revolutie in horizontale lastbehandeling. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn vanaf dit allereerste begin het uitgangspunt geweest en nog steeds staat de serie BT handpallettrucks voor deze waarden. Met de zoektocht door Europa wil Toyota deze kwaliteiten dan ook extra benadrukken.

De eigenaar van de oudste handpallettruck in Europa wordt door Toyota Material Handling beloond met een gratis exemplaar uit de moderne en minstens zo sterke BT LHM230 serie. Tot 18 september 2009 kunnen eigenaren van dergelijke ‘antieke' BT handpallettrucks hun oude truck aanmelden via onze site of via 088 864 25 00. Aan de hand van het serienummer, (meestal) te vinden binnenin het A-frame en/of een foto, kan de leeftijd van de palletwagen vastgesteld worden.

Sinds de introductie in 1947 zijn er al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht en hebben de BT pallettrucks zich steeds verder ontwikkeld, zijn er diverse aanpassingen doorgevoerd en worden moderne productietechnieken gebruikt. Er zijn allerlei opties mogelijk om tegemoet te komen aan de wens van de klant voor het verplaatsen van verschillende soorten ladingen in uiteenlopende toepassingen. Sinds 2005 hanteert BT de Life Time Guarantee voor haar handpallettrucks. Hiermee wordt een levenslange garantie op de vorkframes gegeven en is de eigenaar verzekerd van de laagste kosten door de lange levensduur en maximale inzetbaarheid.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)