DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Toyota10 organiseert Behendigheidsdag voor heftruckchauffeurs

  • 08/03/2007, Waddinxveen

  • Toyota Industrial Equipment Nederland B.V., ofwel Toyota10, organiseert op zaterdag 24 maart 2007 voor de vijfde keer de Toyota10 Behendigheidsdag voor heftruckchauffeurs.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again
Aan het jaarlijkse evenement in de bedrijfshal van Toyota10 in Waddinxveen kunnen heftruckchauffeurs uit het hele land meedoen.

De Toyota10 Behendigheidsdag is een gezellige dag waarin heftruckchauffeurs op verschillende parcoursen hun rij- en hefkunsten moeten vertonen. Een spannende strijd waarbij naast praktische onderdelen op vorkheftrucks ook met een elektropallettruck en reachtruck gereden moet worden. Het is dit jaar alweer de vijfde keer dat de Toyota10 Behendigheidsdag in Waddinxveen georganiseerd wordt.

Net als de vorige edities zal het parcours voor de deelnemende heftruckchauffeurs bestaan uit 5 proeven die met de verschillende Toyota-trucks gereden dienen te worden. Bij de jurering wordt gekeken naar veiligheid en behendigheid in combinatie met tijd. De inzet voor deze 5e editie is een compleet verzorgde Anti-slipcursus bij Slotemakers Antislipschool in Zandvoort.

De vaste deelnemers weten ondertussen dat de Toyota10 Behendigheidsdag veel meer is dan alleen een wedstrijd. Het is een vooral een gezellige dag waarop ook aan de familie en supporters gedacht wordt. En waar sportiviteit de boventoon voert met originele en uitdagende proeven.
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 371
6710 BJ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)