Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Veldeman
Veldeman

Veldeman

Georges Veldeman NV

Marktleider in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van tijdelijke, semi-permanente en permanente tenten, hallen en structuren. Veldeman biedt oplossingen voor uiteenlopende doeleinden.

Bree, Limburg, België

Over Veldeman

Dankzij de veelzijdigheid van het productgamma kan Veldeman oplossingen bieden voor uiteenlopende doeleinden: diverse industriële en logistieke toepassingen, sporthallen, militaire toepassingen, maar ook oplossingen voor de klassieke evenementenmarkt.

De structuren worden ontwikkeld volgens de modernste technologieën en geleverd in alle maten en vormen. Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen: het bedrijf is VCA-gecertificeerd en de structuren voldoen aan de strengste en meest recente internationale normen. Ook duurzaam ondernemen is voor Veldeman een absolute prioriteit.

Veldeman is actief in 4 segmenten:

1. Business Solutions

Eén van de domeinen waarin Veldeman Structure Solutions gespecialiseerd is, zijn de industriële en logistieke toepassingen: tijdelijke of permanente opslag van pallets tot bulk, werkplaatsen, commerciële ruimtes, tijdelijke huisvesting… De accommodaties voldoen aan de strengste bouwnormen wat belangrijk is voor wind-, sneeuw- en waterbelasting. Ze bestaan uit een zelfdragende structuur in aluminium die in breedte (5 tot 50 meter) en hoogte (tot 17 meter nokhoogte) kan variëren. Het afwerkingsniveau hangt af van de wensen van de klant: type zijwand, type poorten en deuren, verwarming, verlichting... Als logistieke provider zoekt Veldeman steeds naar de meest optimale en volledige oplossing.

2. Sport Solutions

Met de hallen van Veldeman Structure Solutions beoefent men zijn favoriete sport zowel in de zomer als in de winter in comfortabele omstandigheden, of het nu gaat om tennis, voetbal, zaalsport, paardensport, wintersport, zwemmen of andere sporten. De grootste troeven van het Veldeman concept zijn enerzijds de wegneembare zijwanden, waardoor men een buitensportgevoel heeft in de zomer, en anderzijds het lichtdoorlatend dakzeil dat zorgt voor een natuurlijke lichtinval en besparing op de energiekosten.

3. Event Solutions

Een bedrijfs- of privéfeest, beurs, opendeurdag, VIP-dorp, festival... Veldeman Structure Solutions zorgt voor een creatieve en innovatieve invulling en vooral voor een onvergetelijk evenement. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste partytent tot de grootste constructie, met een puntdak, gebogen dak of zadeldak, met vloer, vensters, deuren of andere accessoires: voor elke evenement biedt Veldeman een unieke overdekte oplossing. Dankzij de totaalaanpak hoeft men zich geen zorgen meer te maken.

4. Tent Sales

Veldeman verkoopt tenten en hallen van eigen productie in alle maten en vormen en met diverse opties. Het uitgebreide gamma, knappe designs, hoogwaardige materialen en een eigen zeilmakerij, maken van Veldeman de ideale Tent Sales Partner voor tentenverhuurders, gemeentebesturen, evenenementenorganisatoren en andere organisaties.

Historiek

Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf in Bree. Oprichter Georges Veldeman bouwde samen met een snelgroeiend team van enthousiaste medewerkers het bedrijf uit tot een marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van aluminium en stalen structuren. Sinds 1978 produceert Veldeman structuren in eigen beheer. In 1984 werd het ook internationaal actief. In 2004 nam Veldeman het bedrijf Universal Fabric Structures over en werd het bedrijf een belangrijke speler op de Amerikaanse en Canadese markt. Vandaag is Veldeman actief in meer dan 40 landen wereldwijd en heeft het naast de dochteronderneming in de VS ook een eigen vestiging in Chili en India.

Certificaten:

ISO 9001, VCA

Nieuws in de schijnwerpers voor Veldeman

.C-CTA-1076210166