Verhagen Leiden

Verhagen Leiden begeeft zich al bijna 50 jaar op de markt van schoonmaakmachines en intern transport. De machines worden zowel geïmporteerd als in eigen fabriek geproduceerd.

Leiden, Zuid Holland, Nederland

Over Verhagen Leiden

Verhagen Leiden begeeft zich al bijna 50 jaar op de markt van schoonmaakmachines en intern transport. De machines worden zowel geïmporteerd als in eigen fabriek geproduceerd. Onze uitgebreide klantenkring strekt zich uit van particulier tot multinational.

Doordat Verhagen Leiden importeur is van meerdere schoonmaakmachine merken, zijn wij als geen ander in staat om voor uw schoonmaakprobleem de juiste machine te leveren. Bijna iedere schoonmaakmachine en elektrotrekker is uit voorraad leverbaar. Staat een machine niet op de website of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Naast standaard machines levert Verhagen maatwerk. In eigen huis worden nieuwe schoonmaakmachines en elektrotrekkers ontwikkeld en bestaande machines aangepast.

Onze vakkundige medewerkers verzorgen vrijblijvende demonstraties bij u op locatie en u bent van harte welkom in onze showroom voor een vakkundig advies.

Elke machine heeft ook onderhoud nodig. Onze deskundige service-afdeling staat indien nodig 24 uur per dag paraat. Onderdelen van alle schoonmaakmachines en elektrotrekkers zijn vanzelfsprekend uit voorraad leverbaar.

.C-CTU-2709238772