DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Blanco etiketten op rol voor barcode labelprinters

  • In eigen beheer geproduceerd.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over het product Blanco etiketten op rol voor barcode labelprinters

Verma Systemen B.V. produceert in eigen beheer etiketten ten behoeve van barcode labelprinters. Door de productie in eigen hand te houden zijn wij in staat om zeer flexibel te reageren en ook kunnen wij u beter van dienst zijn door toepasselijker te adviseren.

Tevens kunnen wij u van dienst zijn om deze etiketten te voorzien van een bedrukking, zoals oplopende nummering met barcode voor bijvoorbeeld palletidentificaties.

Materialen
Wij verwerken alleen de grondstoffen van de meest gerenommeerde fabrikanten. Alle materialen zijn getest voor hun doeleinden door de fabrikanten. Hiervoor zijn altijd rapporten met eigenschappen van papier- en lijmsoorten beschikbaar. Ook leveren we inktlinten, en onderhouden wij goede contacten met de fabrikanten ervan. Hierdoor kan een juiste combinatie van etiket en bedrukking tot stand kan komen.

Levertijden
De standaard producten verlaten tussen de 5 en 10 werkdagen onze fabriek. Ook houden wij verschillende producten op voorraad. Het maakt voor ons geen verschil of het een nieuw stansformaat betreft. Zo nodig zullen wij, bij aanwezigheid van materiaal en stans, dezelfde dag nog enkele dozen etiketten produceren en deze versturen.

Aanvragen
Aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord. Uitzonderingen hierop kunnen aanvragen voor speciale materialen/toepassingen en bedrukte etiketten zijn.

Producten
Verma Systemen B.V. kan alle soorten materialen op alle formaten leveren, zowel binnen als buiten gewikkeld, op diverse maten kernen of zigzag gevouwen.

Laseretiketten
De producten zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Wanneer u hierover informatie wilt, neem dan contact met ons op.

Andere producten van het bedrijf

.P-CTA-275949741