Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De Vierhouten groep te Ermelo heeft een online marktplaats voor H1 pallets geopend: www.H1-Pallets.nl. Hier kunnen vragers en aanbieders van dit type kunststof pallet kopen of verkopen. Het idee achter de website is om gebruikte H1 pallets beter te laten rouleren door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Dit geeft kopers en verkopers niet alleen een financieel voordeel, het draagt ook bij aan een duurzamer gebruik van grondstoffen.

De website www.H1-Pallets.nl is een initiatief van Vierhouten-dochter Mondipal. In eerste instantie is de marktplaats bedoeld om gebruikte H1 pallets te verhandelen. Ieder bedrijf met overtollige H1 pallets kan deze via de website aanbieden. Tegelijkertijd kunnen kopers terecht op dezelfde site. Mondipal wil zich niet beperken tot één type pallet. Daarom is het ook mogelijk om andere pallets aan te bieden, in zowel kunststof als hout en in verschillende afmetingen.

Mondipal is leverancier van nieuwe en gebruikte pallets, kratten, vaten, palletboxen en IBC's. Voor meer informatie bezoek onze website.

Meer productinformatie Kunststof pallet

Originele H1 pallet.
Nieuw en gebruikt.
Scherpe prijzen!

Specifieke productinformatie

Originele H1 pallet volgens de EHI standaard.

Gesloten bodem runners.

Opstaande randen en anti slip nokken zorgen voor een betere stabiliteit van de lading.

Handelsvoorwaarden

Standaard uit voorraad leverbaar.

Technische specificaties

Pallets per stapel 15st
Statische belasting 5000 kg
Dynamische belasting 1250 kg
Belasting in de rekken 1000 kg
Eigen gewicht 18 kg

Bekijk product: Kunststof pallet