Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Etiketten print- en aanbrengsysteem

Etiketten print- en aanbrengsysteem (Weber Legitronic® TB - 2A)

Product van het bedrijf Weber Marking Systems

Etiketten print- en aanbrengsysteem (Weber Legitronic® TB - 2A)

Product van het bedrijf Weber Marking Systems

Resolutie: 300 dpi
Maximale printbreedte: 112 mm
Interface: RS 232C/V 24, Centronics

Specifieke productinformatie

Producten kunnen worden gemarkeerd met etiketten die handmatig of automatisch op het product aangebracht worden. Wanneer er voorgedrukte etiketten worden gebruikt, worden etikettendispensers ingezet om het product automatisch te etiketteren. Als de etiketten nog met actuele gegevens moeten worden gedrukt, worden etiketten print- en aanbrengsystemen ingezet.

Etiketten print- en aanbrengsystemen zijn bedoeld voor het automatische bedrukken en aanbrengen van etiketten op producten, trays, verpakkingen en palletten. Wij werken samen met u uw individuele identificatiesysteem uit, omdat elke productielijn zijn bijzonderheden heeft, zoals bijvoorbeeld de snelheid van de transportband resp. productfrequentie, het overnemen van gegevens uit uw computersysteem, gewenste resolutie, afmeting van de etiketten, inhoud, positie, enzovoorts.

Technische specificaties

Interface RS 232C/V 24, Centronics
Max. printbreedte 112 mm
Max. printsnelheid 203 mm/s
Resolutie 300 dpi

Bedrijfsgegevens Weber Marking Systems

Weber Marking Systems

Fabrikant van Print & Apply, aanbrengsystemen, inkjetsystemen en etiketten. Tevens leveren wij printers, linten en scanners. Installatie en onderhoud door eigen servicedienst.

Almere ,Nederland

Aanbevolen bedrijven voor Print & Apply etiketteersystemen

.P-CTU-275949741